Startup bootcamp, de magnetron voor online ondernemers!

José Cabrera van Compass Online Marketing is toegetreden als mentor bij Startupbootcamp Amsterdam. Startupbootcamp is een accelerator voor start-ups, met name voor start-ups met een technologie sausje (de favoriete saus van José). Startupbootcamp is geschoeid op de leest van de vooraanstaande Amerikaanse VC/business angel TechStars. Startupbootcamp heeft vestigingen in Kopenhagen, Madrid, Dublin en nu dus ook in Amsterdam (binnenkort Londen en Berlijn). In Amsterdam wordt het concept uitgerold door Patrick de Zeeuw en Ruud Hendriks, twee serial entrepreneurs die hun sporen ruimschoots hebben verdiend.

Start-ups kunnen zich (voor de eerste ronde tot 12 februari 2012!) aanmelden via de site van Startupbootcamp. Aanmelden kan voor deelnemers uit alle landen (dus niet alleen NL), als ze maar een goed idee hebben en een ongelofelijke drive om te slagen. De beste ideeën komen 3-6 maanden in een accelerator program terecht: gratis kantoorruimte, € 17.000 financiering, € 75.000 aan juridisch-fiscaal advies en vooral, de ondersteuning van een groot team mentoren uit het bedrijfsleven. Geslaagde ondernemers, specialisten van allerlei pluimage, financiers en meer. Allemaal mensen die ooit zelf een start-up waren en graag deze groene ondernemers zien slagen.

Een prachtig initiatief! Meldt je aan als mentor, of -als je altijd de sprong al had willen wagen- als startup. Waag de sprong, vandaag nog!

Related posts: