Conversie verbeteren als een expert!

De experts op het gebied van conversie heet…Conversion Rate Experts. Dit bedrijf doet maar één ding (voor een boel geld) en dat is de conversie van hun klanten verbeteren. Een beroemd voorbeeld van hun werk is SEOmoz, wat op zijn beurt weer de autoriteit op SEO is.

Kenmerkend voor de aanpak van CRE is dat zij verder gaan dan een usability-aanpak. Dus niet alleen maar het ontwerp van de site (Call-to-action boven de fold etc.) maar dat zij een doortastende marketingaanpak volgen: wat wil de klant echt? Waar is hij bang voor? Online marketing wordt echte marketing, echter dan wat we tegenwoordig in -noem een dwarsstraat- retail zien. Kijk maar eens naar hun stappenplan voor conversie optimalisatie. Dat is een formule voor succesvolle marketing, niet meer en niet minder. Je kan het als sjabloon op elke marketing case leggen.

En natuurlijk hebben ze ook veel kennis van usability. Hun website is een groot walhalla van whitepapers, geannoteerde websites en meer. Laat met een gerust hart je e-mailadres achter, je conversie zal er in een jaar tijd door verdubbelen!

Related posts: