Kevin Kelly: waar gaat het internet naartoe?

Kevin Kelly is de hoofdredacteur van Wired weet als geen ander waar het met technology en business naartoe gaat. Zijn bijdrage aan TED is verhelderen.
Hoe ontzettend veel er in de afgelopen 5000 dagen (13 jaar) is gebeurd, en vooral: wat gaat er de komende 5000 dagen gebeuren volgens Kevin Kelly?

Het internet wordt 1 grote computer (cloud). Het hele internet staat op dit moment ongeveer gelijk aan één menselijk brein. Met de snelle groei van het internet en rekenkracht zal in het jaar 2040 de kracht van het internet net zo sterk zijn als de gehele breinkracht van alle mensen op aarde.

Kevin Kelly zet sterk in op het internet als een supercomputer en op onze access devices (PCs, laptops, tablets, telefoon, camera’s, etc. etc.) als eenvoudige toegangsapparaten. An internet of things…

Zeker de moeite van het bekijken waard!

Related posts: