Nieuw op Facebook: naast LIKE ook WANT en OWN

Social shopping nu gaat het echo beginner. De eerste geode nederlandse volwaardige Facebook shops zijn warmgelopen en komen met al het bijbehorende geweld het veld op (bv de online drogist Truus). And Facebook just launched a couple of new features

De LIKE knop is ten vast en bekend onderdeel van het Facebook idioom. Maar daar komen nu twee mooie features bij. De OWN knop en de WANT knop. Een prachtige functie om online marketeers van aspirational products te ondersteunen. Een tsunami aan mensen die Louis Vouiton tassen gaan WANTen, de eerste iPhone 5 bezitters gaan hem OWNen. Etc. En natuurlijk kan deze data gebruikt worden als sponsored story en als social proof op de eigen site: these people OWN/WANT this product, en natuurijk ‘These friends WANT/OWN’. Prachtig. Social shopping gaat nu beginnen!

Related posts: