Wie gebruikt welke sociale media?

Zijn Facebook gebruikers met name pubers? (nee!) Op welke sociale media hangt uw doelgroep rond? Dit handige overzicht verteld het in weinig woorden! Zoek uw favoriete platformen op om uit te vinden hoe de gebruikersgroep er socialdemografisch er uit ziet. Of zoek de juiste platformen bij uw doelgroep.

Related posts:

Eén gedachte over “Wie gebruikt welke sociale media?”

  1. Mooi overzicht, maar ik heb mijn twijfels over de gegevens onder het kopje ‘By income level’. Er vanuitgaande dat een groot deel van de jongeren onder de 18 jaar niet meer dan 25K verdient, zijn de gegevens behoorlijk tegenstrijdig met die bij ‘By age’.
    Als ik het goed lees verdient 7% van de mensen op Facebook minder dan 25K en is 17% jonger dan 18. Volgens deze gegevens zou dus sowieso meer dan de helft van de jeugd (<18 jaar) op Facebook maarliefst 25K of meer verdienen. Als we kijken naar MySpace, dan zien we helemaal opmerkelijke percentages.
    Ik denk dan ook dat jongeren onder de 18 niet meegenomen zijn onder 'By income level'.
    Of maak ik nou een ontzettend grote reken-/interpretatiefout?

Reacties zijn gesloten.