De weg kwijt op internet? Hier is de landkaart?

Bent u -net als wij- regelmatig de weg kwijt op internet? Hier is de landkaart waar wij allemaal naar hebben gezocht? Iemand met te veel vrije tijd heeft duizenden websites, applicaties, uitgevers in de vorm van een metro-kaart uitgegeven. Het schijnt een kopie te zijn van de metrokaart van Tokyo.

Wij waren de weg na het bekijken van de kaart finaal kwijt en hebben uren over het internet gedoold om allerlei nieuwe sites en concepten uit te zoeken. En daarom is het al de moeite waard. Welke internetbedrijven zijn met elkaar gelinkt? Welke platforms zijn er voor welke doelen (de kleuren/metro-lijnen representeren de verschillende functies als entertainment of communicatie).

Veel succes op uw reis over het internet op een regenachtige zondagmiddag!

Related posts: