Groupon krijg Facebook en Google als concurrenten erbij

Groupon was al een spannende ontwikkeling op het gebied van online marketing en social shopping, maar het lijkt erop dat 2011 nog flink wat vuurwerk gaat opleveren. De penetratie van Groupon gaat hard (in NL al in de buurt van de 10%) maar nu komen er twee partijen bij die een gigantische gebruikersdatabase hebben.

Facebook Deals komt onze kant op, waarbij de sociale component (‘kijk wat ik vandaag heb gekocht’) natuurlijk een grote rol speelt. Goolge Offers is in de US al gestart op een aantal locaties en gaat ook voor het nodige vuurwerk zorgen. De tabel zet op een rijtje hoe de drie programma’s (naar verwachting) in elkaar steken. Ga klaar zitten voor de spetterende voorstelling en vooral…maak er flink gebruik van als online consument en als online marketeer!

Related posts: